zaterdag 5 december 2009

Beetje rustig.... Bit quiet......

Tja, het was hier wel een poosje erg stil...... dat kan zo in een week met toch nog wat zieke gezinsleden en mijn eigen bezigheden die zich weer opstarten (na bijna twee weken ziek zijn...). Gelukkig maar dat je dan heerlijk nog thuis kunt quilten. Zo is het vierde blok van Leanne's House af; het patroon voor het vijfde blok ligt al te wachten, maar dat moet echt nog maar even wachten, want:.... mijn vriendschapsquilt is bijna klaar....!!It was a bit quiet here the past week..... because we had a week with a few sick family-members en my own activitys started up again (after being sick for almost two weeks...). It's great to be able to quilt. So I completed the fourth block of Leanne's House; and the pattern for the fifth block will have to wait, because:... my friendshipquilt is almost finished...!!
Hier een close-up van mijn laatste doorquilt-werk..... met enkele benodigde attributen (vooral de leesbril.....)

Here a close-up from my last quilting-work.... with some necessary tools (especially my reading glasses....)

En dit is een schattige foto van onze kat Joris.... Hij laat alles toe wat DD met hem uitspookt; een echt watje....(of zou het met echte liefde te maken hebben.... :))..)!

And this is a cute picture of our tomcat Joris..... He allows everything what DD does with him: a real softy... (or would it be real love..... :))..)!
Groeten van mij en een heel fijn weekend; en kijk: Joris zwaait naar je......!!

Have a very nice weekend; and look: Joris is waving at you.....
!! Greetings!
9 opmerkingen:

Peti zei

wauw, de laatste steekjes alweer. Een fijne avond! groetjes Peti

Klaske zei

Een teken dat joris je DD volkomen vertrouwd! Prachtig om te zien. fijn weekend!

Gingini zei

Fijn dat je je weer zoveel beter voelt om te quilten. En je Leanne maakt dat ik er ook weer zin in krijg! Maar dat moet toch maar even wachten tot in het nieuwe jaar.
Wat een heerlijke kriebelopmijnbuikjekat! :)

Annelies zei

Je vierde blok van Leanne ziet er goed uit. Veel plezier met het volgende blok.

Simone de Klerk zei

Je vierde block is erg mooi geworden! Deze heb ik ook af en het is de bedoeling dat ik eind deze maand de vijfde af zal hebben.Veel stitchery maar ook weer mooi. Fijne week!

christine zei

een lief blok er weer bij ziet er goed uit .

christine

Brechtje zei

Ha lieve Joris, pootje voor jou. Wat fijn dat je zo'n lieve vriendin hebt (DD van Ria). Zo te zien zorgen ze goed voor je. Ria, fijn dat je weer een mooi blok hebt kunnen maken. Rustig aan hoor, je bent er twee weken tussenuit geweest. Dat is niet niks.

Marutska zei

Je blok van Leanne's House is mooi hoor!!
Ben benieuwd naar je vriendschapsquilt, misschien intussen ook wel al af:-))

Groetjes,
Maria

Jossie zei

Even zien of het lukt om een berichtje te plaatsen. Jullie Joris is geweldig. Je blokken zijn natuurlijk ook mooi, maar katten stelen bij mij altijd de show.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...