dinsdag 24 november 2009

Gezellig en....... ziek! Cosy and.......sick!

Dat lijkt gezellig, vind je niet? Josphine (naam van het machientje....;) ...) stond iedere keer vastgeplakt op de tafel..... Nou, daar hebben wij quiltsters natuurlijk prima oplossingen voor: precies: een quilt(je)!
Dus die eerst maar snel gemaakt en zie hier het resultaat! Ze vind het zelf ook heerlijk, want wie plakt er nu graag aan iets vast....... Niemand!!
That looks nice, doesn't it? Everytime it was as if Josephine(name of the little machine.... ;) ...) was glued to the table...... Wel, we quilters have a perfect solution for problems as this; exactly: a (little) quilt!
So that was quickly made and look here for the result! She loves it herself, because who like to be glued to something....... No one!!

Zijn deze niet schattig? Links zijn waxinelichtjes, die wil ik ook nog graag in het wit maken en dan nog stukken groter....... Leuk voor in de vensterbank of op de tafel en dan een leuke stompkaars erin ofzo...... En die hartjes maak ik, denk ik, ook maar in wit en dan passen ze leuk overal op of tussen.......

Doesn't these look cute? Left there are candle-lights, I think I'm also going to make them in white and than lot's bigger...... Nice for in the window or at the table and with a bigger candle in it...... And those little hearts I'm also going to make in white, I think, and they are looking great everywhere ........


En dan ben je zo ineens ziek.... echt van de één op de andere dag...... zere keel, hoesten, hoofdpijn. Gelukkig alleen maar verhoging, geen koorts.... dus het zal wel een gewoon virusje zijn..
Gelukkig houdt onze kat Joris altijd een oogje in het zeil.......... Dit is 'm...... (schatje..... het is een je-weet-wel-kater.....)


And than you're sick, just like that........ a sore throat, coughing. headache. Luckely no fever.........so probably it's just a little virus..........
This is a picture of our cat Joris....... He's alsways looking after us.... (cuty...it's a you-know-what tomcat...).
Groetjes maar weer..... Greetz again......

13 opmerkingen:

marijke zei

hmmm blij te lezen dat Josephine van haar geplak is gered :P. jammer dat je ziek bent! doe maar lekker rustig aan!
kusje!

ria vogelzang zei

Dank je, lieve schat! Ik bel je nog ivm donderdag..... En ik zal rustig aan doen (proberen..)

Marga (MarPie) zei

Ria, van harte beterschap gewenst.
Van de week maak ik een logje over mijn Singertje, daar geef ik dan ook de link naar waar ik haar met een gerust hart naar toe breng om te repareren en na te kijken.Kan hier geloof ik geen link plaatsen.

Annelies zei

Ik wens je heel veel beterschap !

Brechtje zei

Och Ria, wat een pech. Ik hoop dat je je inmiddels weer een beetje beter voelt. Geef Joris maar een dikke aai over zijn bolletje van mij. Ik vind hem een mooie jongen. Leuke oplossing bedacht je voor je naaimachine.

christine zei

hoi ria leuk dat je mijn weblog had bezocht . en ja dan kom ik ook even neuzen bij jouw . mooie keramieken dingen maak je zeg . die hartjes prachtig .


wens je beterschap en een fijne avond, christine

Anke zei

Joris!! yeah!! *love* :D

Hennie zei

Hallo Ria wat een leuke potten heb je gebakken, schattig een kaarsje erin en je kerst begint al vroeg, ha, ha, ha. ( toch niet voor sinterklaas ! ! )Joris houd mooi de wacht en ik zie dat je met Leanne's House bezig bent wordt erg mooi, ik ben ook met het derde blok begonnen.
Beterschap ziek maar goed uit hopelijk voel je je snel weer kiplekker.
Groetjes Hennie.

Peti zei

Ha Ria, eindelijk kan ik bij jou ook reageren na heel wat gepruts aan mijn instellingen. Veel beterschap en ik kom snel weer eens langs.

RG zei

Hi Ria,
Just popping by to say hello...thankyou for the comment on my blog..It's nice to have you visit.

Firstly, Oh dear I do hope you're feeling better very soon... Get well! Take care.

I love your sewing machine quilt mat and your beautiful candle holders and hearts... Such lovely work.

Joyce (QUILTDJOOJS) zei

Wat gaaf dat je ook pottenbakster bent!! Geweldig dat rode keramiek!! Ik zie dat je ook met Leanne's House bezig bent, leuk om te doen hè?!
Van harte beterschap!

quiltlodge gerda zei

Wat een mooi machientje heb je daar! Om van dat keramiek maar niet te spreken; beeldschoon die kaarsenhoudertjes. Hopelijk ben je snel weer opgeknapt, verwen jezelf maar een beetje. groetjes, Gerda

Klaske zei

Beterschap Ria , maar lekker met Joris op de bank en maar lekker uitzieken. Je leest het overal dat mensen zich net helemaal fit voelen.
Fijn weekend!
Leuke naaimachineonderzetter, goed idee!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...